termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare ale site-ului web

1. Termeni

Prin accesarea acestui site web, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si conditiile de utilizare ale site-ului web, toate legile si reglementarile in vigoare, de acord ca sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor locale aplicabile. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site web. Materialele continute in acest site web sunt protejate de legea aplicabila privind drepturile de autor si a marcii comerciale.

 

2. Licenta de utilizare

 1. Se acorda permisiunea de a descarca temporar doar o copie a materialelor (de informare) de pe site-ul web FLAGSTONE.ro pentru vizionare personala, necomercial. Aceasta este acordarea unei licente, nu un transfer de titlu, si sub aceasta licenta nu puteti:
  1. modifica sau copia materialele;
  2. utiliza materialele pentru orice scop comercial, sau pentru orice afisaj public (comercial sau necomercial);
  3. incerca de a decompila sau a face reverse engineering a oricarui software continut pe site-ul web FLAGSTONE.ro
  4. sa inlaturati orice drepturi de autor sau alte notatii proprietare de pe materialele continute pe site-ul web FLAGSTONE.ro; sau
  5. transfera materialele altei persoane sau face "mirroring"  la aceastea pe orice alte servere.
 2. Prezenta licenta se va termina automat daca incalcati oricare dintre aceste restrictii si poate fi retrasa de catre FLAGSTONE SRL in orice moment. Dupa terminarea vizualizarii acestor materiale sau la incetarea acestei licente, aveti obligatia de a sterge orice materiale descarcate aflate in posesia dumneavoastra, fie ele in format electronic sau tiparite.

 

3. Renuntare

 1. Materialele de pe site-ul web FLAGSTONE.ro sunt furnizate "ca atare". FLAGSTONE SRL nu ofera garantii, explicite sau implicite, declina si neaga orice alte garantii, inclusiv, fara a se limita la garantiile implicite sau conditii de vandabilitate, adecvate pentru un scop particular sau neincalcare a proprietatii intelectuale sau alta incalcare a drepturilor. In plus, FLAGSTONE SRL nu garanteaza si nu face nicio declaratie cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizarii materialelor de pe site-ul sau web pe internet sau in alt mod cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri web legate la acest site.

 

4. Limitari

In nici un caz FLAGSTONE SRL sau furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru orice daune (inclusiv, fara a se limita la daune pentru pierderea de date sau profit sau din cauza de intrerupere a activitatii,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul web FLAGSTONE.ro, chiar daca FLAGSTONE SRL sau un reprezentant autorizat FLAGSTONE SRL a fost notificat verbal sau in scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Pentru ca unele jurisdictii nu permit limitari ale garantiilor implicite, sau limitari ale raspunderii pentru daunele indirecte sau incidente, aceste limitari este posibil sa nu se aplice pentru dumneavoatra.

 

5. Revizii si Erate

Materialele care apar pe site-ul web FLAGSTONE.ro l-ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. FLAGSTONE SRL nu garanteaza ca oricare dintre materialele de pe site-ul sau web sunt corecte, complete sau curente. FLAGSTONE SRL poate face modificari la materialele continute pe site-ul sau, in orice moment, fara notificare. Cu toate acestea FLAGSTONE SRL nu isi ia niciun angajament de a actualiza materialele.

 

6. Link-uri

FLAGSTONE SRL nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul sau web si nu este responsabil pentru continutul oricarui astfel de site web legat. Includerea oricarui link nu implica aprobarea de catre FLAGSTONE SRL" a site-ului web respectiv(nu se face o expertiza a site-ului respectiv pentru a verifica continutul inainte de legare). Utilizarea oricarui astfel de site web legat la cel al FLAGSTONE SRL este pe riscul propriu al utilizatorului.

 

7. Modificari ale termenilor si conditii de utilizare ale site-ului web

FLAGSTONE SRL poate revizui acesti termeni de utilizare ai site-ului sau web, in orice moment si fara notificare. Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord cu versiunea curenta a Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site web.

 

8. Reglementare legala

Orice revendicare cu privire la site-ul web FLAGSTONE.ro se solutioneaza conform legilor Statului Roman.

 

 

Politica de confidentialitate

Intimitatea dumeavoastra este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, ne-am dezvoltat aceasta politica pentru a intelege cum vom colecta, utiliza, comunica si dezvalui sau facem uz de informatii cu caracter personal. Urmatoarele descriu politica noastra de confidentialitate.

 • Inainte sau in momentul colectarii informatiilor personale, vom identifica scopul pentru care informatiile sunt colectate.
 • Vom colecta si utiliza informatii cu caracter personal numai pentru a indeplini aceste scopuri specificate de noi si in alte scopuri compatibile, cu exceptia cazului in care vom obtine consimtamantul persoanei in cauza sau conform legislatiei in vigoare.
 • Vom pastra informatii cu caracter personal, atata timp cat este necesar pentru indeplinirea acestor scopuri.
 • Vom colecta informatii personale prin mijloace legale si corecte si, dupa caz, prin aducerea la cunostinta sau prin consimtamantul persoanei in cauza.
 • Datele cu caracter personal ar trebui sa fie relevante pentru scopurile in care urmeaza sa fie utilizate si,in masura necesara acestor scopuri, trebuie sa fie corecte, complete si actualizate.
 • Vom proteja informatiile personale prin metode de securitate rezonabile impotriva pierderii sau furtului, precum si impotriva accesului neautorizat, divulagarii, copierii, utilizarii sau modificarii acestora.
 • Vom pune la dispozitia clientilor informatii cu privire la politicile si practicile referitoare la gestionarea informatiilor personale.

Ne-am angajat sa ne conducem afacerea in conformitate cu aceste principii, asigurandu-ne ca informatiile cu caracter personal si confidentialitatea acestora sunt protejate si intretinute.