Servicii

Flagstone si-a propus sa ofere prin parteneri de incredere servicii complete pentru toate tipurile de constructii : civile, industriale sau agricole. Dorinta noastra este de a participa activ colaborand cu toti factorii implicati, punand la dispozitie exp

reprezentari 3D

Reprezentarile 3D au devenit indispensabile in industria arhitecturala si a design-ului interior sau de produs. Flagstone - smart products realizeaza prezentari fotorealistice(randari 3D) pentru interior si exterior, cataloage pentru dezvoltatori si cataloage de vanzare, modelare 3D. In urma informatiilor necesare primite (planuri, elevatii, schite, perspective, etc) putem realiza pana la cel mai mic detaliu simulari pentru orice spatiu dorit. Imaginea fotorealistica a proiectului este viziunea clara a rezultatului final. Cu ajutorul reprezentarilor 3D puteti vedea in spatiu, cum se va integra o cladire in mediul existent, ce impact va avea asupra mediului inconjurator si ce costuri si resurse va presupune realizarea acesteia.

proiectare

Expertii nostri sunt gata sa puna intreaga lor experienta la dispozitia dumneavoastra. Va oferim servicii de proiectare: arhitecturala, rezistenta, instalatii, verificare proiecte, expertize tehnice, audit energetic, calcul coeficient termic, studii insorire, etc. Documentatie pentru autorizatii de construire, desfiintare, consolidare, extindere, recompartimentare. Documentatii de urbanism: Plan Urbanistic de Detaliu, Plan Urbanistic Zonal, Plan Urbanistic General. Consultanta, avizare.

arhitectura

Echipa Flagstone este preocupata de intelegerea exigentelor si necesitatii clientilor cu privire la realizarea unei constructii durabile si estetice in acelasi timp. Creativitatea si performanta sunt resursele cu care lucram. Imbinam inovatia si experienta noastra pentru a va ajuta sa va regasiti in spatiul dumnevoastra.

design

Design-ul interior sau exterior constituie o faza a elaborarii proiectului de arhitectura. Proiectul oferit de designer include compartimentarea spatiilor ( cote, usi, tamplarii) pozitia si asezarea dotarilor(electrice, sanitare, termice) pozitia si asezarea obiectelor si a mobilierului, indicatii privind finisaje(texturi, culori, forme) si combinatii de culori. Alegerea unui designer este o scutire de timp, cheltuieli nejustificate sau neinspirate.

management de proiect

Abordarea noastra de management de proiect reduce riscurile si ajuta clientii sa realizeze proiecte intr-un mod coerent si imbunatatit, indiferent in ce stadiu se afla proiectul. Flagstone are alturi o echipa cu experienta la nivel international, ce livreaza servicii complete de management de proiect, managementul cheltuielilor, control si performanta, dezvoltare, management de risc, managementul constructiilor, monitorizarea proiectului.

service si intretinere

Serviciul de intretinere este dedicat zonei Wellness&Spa. Oferim servicii de intretinere pentru piscine, saune, cazi cu hidromasaj. Va putem oferi consultanta in situatii ce contituie urgente.

montaj

Va oferim servicii de montaj pentru toate produsele comercializate.